Merus for Industri
  • I nesten alle bransjer er kjøling påkrevd. Du kan tenke på tungindustri, der varmen som er nødvendig for produksjonen, må kjøles. Eller av næringsmiddelindustrien, der de ofte har produkter som skal kjøles. Merus har en miljøvennlig løsning for behandling av kjølevann og kjølevannsanlegg for følgende bransjer: kraftverk, stålindustri, kjemisk industri, kjøletårn, meieriindustrien, næringsmiddelindustrien, bryggerier, etc.

 

  • De fleste kjølevannsanlegg blir konfrontert med alle de store problemene forårsaket av vann: skalering, korrosjon, begroing og bio-begroing. Ved bruk av sjøvann eller overflatevann bør du også tenke på ytterligere problemer som for eksempel alger, bakterier, rur og selv marine vekst som bør behandles.

 

  • For å få disse problemene under kontroll, vil Airtek behandle kjølevannsystemet ved å installere Merus ringene på strategiske steder for å få høyest mulig resultat.

 

  • Serviceavtaler

Med våre kunder gjør vi serviceavtaler. En service Kontrakt omfatter levering og montering av ringene, gir anbefalinger, har jevnlige møter med kundene og garanterer høyest mulig ytelse nivåer ved omladning av ringene hvert 2,5 år eller hvert år for enkelte programmer.

 

  • Hvis du er interessert i å motta mer informasjon om Merus teknologi, ta kontakt med oss i dag for rask og kompetent hjelp. Vi vil gjerne tenke sammen med deg om den beste løsningen for de problemene du står overfor.

 

Referanser:

Coca Cola, Campina, Chesapeake, GDF Suez, med mer.

Ta kontakt for konsultasjon, konsultasjon eller en uforpliktende samtale med en av våre medarbeidere

MERUS RING

for Industri.

Din løsning for å redusere vedlikeholdsutgifter!

Miljøvennlig, fjerner kalk, rust og scale.

AIRTEK – MERUS TEKNOLOGI

Merus ringen er selvdrivende og

er uavhengig av drifts komponenter.

Merus bekjemper rust, kalk, scale og

mikrobiologiskeproblemer i

vannførende systemer.

 

GRATIS KONSULTASJON!

SEND OSS EN FORESPØRSEL, Nederst på siden.